Thian de Vries blijft onverslagen in Waregem; de kickbokser wint voor de 24e keer op rij

Thian de Vries blijft onverslagen in Waregem; de kickbokser wint voor de 24e keer op rij

Thian de Vries heeft opnieuw gewonnen, zijn 24e overwinning op rij. De kickbokser uit Borssele, die uitkomt in de licht zwaargewicht klasse, won tijdens Enfusion 140 in het Belgische Waregem met een technische knock-out tegen de Fransman Mimoun Jazouli.

In de derde ronde sloeg De Vries Jazouli met een succesvolle kniestoot in het gezicht, waarna de scheidsrechter ingreep. Dit betekende weer een overwinning via knock-out; van zijn 24 zeges won De Vries er maar twee op punten.

Thian de Vries remains undefeated in Waregem; kickboxer wins for 24th time in a row

Thian de Vries has won again, his 24th victory in a row. The kickboxer from Borssele, who competes in the light heavyweight class, won at Enfusion 140 in Waregem, Belgium, with a technical knockout against Frenchman Mimoun Jazouli.

In the third round, De Vries hit Jazouli in the face with a successful knee strike, after which the referee intervened. This marked another victory via knockout; of his 24 wins, De Vries won only two on points.

 

google.com, pub-4852298210102292, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Check Also

Fight Performance Voor het eerst organiseren we een spannende vechtevenement in ons buurland, net over de grens in de plaats Waldfeucht in Duitsland.

Fight Performance ,22 December 2024 Voor het eerst organiseren we een spannende vechtevenement in ons …

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *