Dana White niet onder de indruk van zijn prestatie van de Nederlander Yousri Belgaroui

Dana White niet onder de indruk van zijn prestatie van de Nederlander Yousri Belgaroui

Nederlander Yousri Belgaroui, een veelbelovende Tunesisch-Nederlandse vechter, heeft helaas moeten toezien hoe zijn droom om in de UFC (Ultimate Fighting Championship) te vechten in rook is opgegaan, ondanks zijn overwinning in een recent gevecht. Ondanks dat Belgaroui zijn tegenstander Taigo Iwasaki in de derde ronde met een krachtige knie op het hoofd naar het canvas wist te werken, was UFC-president Dana White niet onder de indruk van zijn prestatie.

Belgaroui kreeg een tweede kans om zich te bewijzen in Dana White’s Contender Series, een belangrijke talentenjacht voor de grootste organisatie in de wereld van de gemengde vechtkunsten (MMA). De vechter uit Amsterdam leverde een indrukwekkende vertoning af, maar blijkbaar was dit niet voldoende om White te overtuigen van zijn potentieel.

Volgens White is Belgaroui “niet geïnteresseerd” in het krijgen van een UFC-contract, ondanks zijn overwinning in het gevecht. Dit is een grote teleurstelling voor de veelbelovende vechter, die ongetwijfeld had gehoopt om de kans te krijgen om zijn kunnen te tonen op het grootste podium van de MMA-wereld.

Het is duidelijk dat Dana White hoge eisen stelt aan de vechters die hij een contract aanbiedt in de UFC. Blijkbaar heeft Belgaroui, ondanks zijn overwinning, niet weten te imponeren op de manier die de UFC-president voor ogen heeft. Dit illustreert de enorme concurrentie en de hoge standaarden die gelden binnen de hoogste divisie van de gemengde vechtkunsten.

Dana White not impressed with his performance of Dutchman Yousri Belgaroui

Dutchman Yousri Belgaroui, a promising Tunisian-Dutch fighter, has unfortunately had to watch his dream of fighting in the UFC (Ultimate Fighting Championship) go up in smoke, despite his victory in a recent fight. Despite Belgaroui managing to take his opponent Taigo Iwasaki to the canvas with a powerful knee to the head in the third round, UFC president Dana White was not impressed with his performance.

Belgaroui was given a second chance to prove himself in Dana White’s Contender Series, a major talent competition for the largest mixed martial arts (MMA) organization in the world. The fighter from Amsterdam delivered an impressive display, but apparently it was not enough to convince White of his potential.

According to White, Belgaroui is “not interested” in getting a UFC contract, despite his victory in the fight. This is a big disappointment for the promising fighter, who had undoubtedly hoped to get the chance to show his ability on the biggest stage in the MMA world.

Clearly, Dana White has high standards for the fighters he offers a contract to in the UFC. Apparently, despite his victory, Belgaroui has failed to impress in the way the UFC president envisions. This illustrates the enormous competition and high standards that prevail within the highest division of mixed martial arts.

 

google.com, pub-4852298210102292, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Check Also

Canelo Alvarez en Edgar Berlanga leverden een ware gevecht in de ring.

Canelo Alvarez en Edgar Berlanga leverden een ware gevecht in de ring. Vanaf het begin …

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *