“Men toont bewondering voor de daad van bokser Victor Schelstraete nadat hij opdaagde ondanks tragedie voor zijn tegenstander.”

“Men toont bewondering voor de daad van bokser Victor Schelstraete nadat hij opdaagde ondanks tragedie voor zijn tegenstander.”

Bokser Victor Schelstraete won op het olympisch bokstoernooi en toonde respect voor zijn tegenstander Ato Plodzicki-Faoagali, wiens coach overleed. Schelstraete stak na zijn overwinning ook de arm van zijn tegenstander in de lucht en prees hem voor zijn moed. Hij toonde begrip en bewondering voor Plodzicki-Faoagali, die ondanks de tragedie toch kwam opdagen om te boksen. Schelstraete benadrukte het belang van solidariteit en respect in het Olympisch Charter en sprak bemoedigende woorden naar zijn tegenstander uit. Schelstraete bereidt zich voor op de kwartfinales en kan bij winst een medaille behalen.

 

“One shows admiration for the act of boxer Victor Schelstraete after he showed up despite tragedy for his opponent.”

Boxer Victor Schelstraete won at the Olympic boxing tournament and showed respect for his opponent Ato Plodzicki-Faoagali, whose coach passed away. Schelstraete also raised his opponent’s arm in the air after his victory and praised him for his courage. He showed understanding and admiration for Plodzicki-Faoagali, who showed up to box despite the tragedy. Schelstraete stressed the importance of solidarity and respect in the Olympic Charter and expressed encouraging words to his opponent. Schelstraete is preparing for the quarterfinals and could win a medal if he wins.

 

google.com, pub-4852298210102292, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Check Also

Als Tyson Fury zich op 21 december terugtrekt van de gevechten tegen Oleksandr Usyk, zal hij niet alleen al zijn inkomsten en bonussen verliezen, maar zal hij ook zijn geloofwaardigheid en reputatie als een man van zijn woord op het spel zetten.

Als Tyson Fury zich op 21 december terugtrekt van de gevechten tegen Oleksandr Usyk, zal …

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *