Tijdens de eerste ronde van het ONE Championship-gevecht ging het direct fout voor Haggerty

Haggerty vs. Superlek

Tijdens de eerste ronde van het ONE Championship-gevecht ging het direct fout voor Haggerty.

Beide vechters gingen direct vol op de aanval en Superlek wist Haggerty al snel te raken met een rake elleboogstoot. De klap was zo hard dat Haggerty direct knockedout was en het gevecht niet meer kon voortzetten.

Het was een explosief begin van het duel tussen de twee topvechters. Beide mannen stonden bekend om hun agressieve en offensieve vechtwijze, dus het was niet geheel onverwacht dat het direct tot een felle confrontatie kwam. Superlek, bekend om zijn krachtige slagen, wist Haggerty met een snelle en doeltreffende elleboogstoot te verrassen. De impact van de klap was zo groot dat Haggerty geen moment had om zich te herstellen en meteen tegen het canvas ging.

De snelle afloop was een domper voor Haggerty, die als een van de favorieten gold voor de overwinning. Hij had gehoopt om Superlek, die bekendstaat als een van de beste kickboksers ter wereld, een zware partij te kunnen bezorgen. Echter, Superlek toonde wederom zijn klasse en efficiƫntie in de ring door de confrontatie snel in zijn voordeel te beslissen. Het was een overtuigende en spectaculaire zege voor de Thaise vechter.

Haggerty vs. Superlek

In the first round of the ONE Championship fight, things immediately went wrong for Haggerty.

Both fighters immediately went full on the attack and Superlek quickly managed to hit Haggerty with a ragged elbow strike. The blow was so hard that Haggerty was immediately knocked out and could not continue the fight.

It was an explosive start to the duel between the two top fighters. Both men were known for their aggressive and offensive fighting style, so it was not entirely unexpected that it came to a fierce confrontation immediately. Superlek, known for his powerful strikes, managed to surprise Haggerty with a quick and effective elbow strike. The impact of the blow was so great that Haggerty did not have a moment to recover and went straight to the canvas.

The quick finish was a bummer for Haggerty, who was considered one of the favorites for victory. He had hoped to give Superlek, known as one of the best kickboxers in the world, a tough match. However, Superlek once again showed his class and efficiency in the ring by quickly deciding the confrontation in his favor. It was a convincing and spectacular win for the Thai fighter.

google.com, pub-4852298210102292, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Check Also

Als Tyson Fury zich op 21 december terugtrekt van de gevechten tegen Oleksandr Usyk, zal hij niet alleen al zijn inkomsten en bonussen verliezen, maar zal hij ook zijn geloofwaardigheid en reputatie als een man van zijn woord op het spel zetten.

Als Tyson Fury zich op 21 december terugtrekt van de gevechten tegen Oleksandr Usyk, zal …

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *